• Hem
  • Anmälan till fa...
sida

Anmälan till facklig-politisk studiecirkel

Är du fackligt ansluten? Är du anställd av en arbetsgivare? Har du någon gång varit det? Är du rentav förtroendevald inom något fackförbund?

Om du uppfyller något av ovanstående, eller bara är intresserad av att ta del av en spännande utbildning, då är det här något för dig! Vi kör nu igång den facklig-politiska studiecirkeln för medlemmarna i Vänsterpartiet Dalarna.

Utbildningen består av fyra olika cirkelträffar som vi håller på distans, genom Teams. Kursen leds av distriktsstyrelseledamoten och ordföranden för Kommunalvänstern i Dalarna, Tommy Håkansson.

Varje träff föregås av en ca en timme lång film som du ser i lugn och ro på egen hand innan mötet. Därefter hålls en och en halv timme samtal om filmens innehåll mellan deltagarna och kursledaren.

Det här är en del i Vänsterpartiets satsning på att organisera fackligt aktiva och intresserade. Vi ser gärna att deltagarna deltar på samtliga fyra utbildningsdelar, men det är självklart möjligt att ett tillfälle missas. Vi har försökt anordna det på så vis att det ska vara möjligt att delta även om man har besvärliga arbetstider eller scheman. Därför finns det både ett kvällspass på onsdagar och dagtid på söndagar. I anmälan till utbildningen får du möjlighet att välja vilka utbildningstillfällen som passar dig, fyll i så många som du har möjlighet att närvara på. Vi meddelar dig vilka utbildningstillfällen du därefter kommer bli inbjuden till.

Eftersom det är studiecirkel och deltagarna själva ska vara aktiva kommer deltagarantalet vara något begränsat. Urvalet kommer prioriteras bland dem som har fackliga uppdrag i första hand.

Tider och datum för utbildningen:

Del 2

25 november, kl 19:00

29 november, kl 13:00

Del 3

9 december, kl 19:00

13 december, kl 13:00

Del 4

6 januari, kl 19:00

10 januari, kl 13:00

 

Kopiera länk