• Hem
  • Inför distrikts...
Årskonferens

Inför distriktsårskonferens 2019

Teaterslaget i Ludvika är platsen för årets konferens

Årets distriktsårskonferens kommer hållas i Ludvika den 10 mars 2019. Sammanlagt har 38 ombud från hela Dalarna kallats för att fatta beslut om verksamheten det kommande året. Utöver det kommer distriktsstyrelsen, länets riksdagsledamot, representanter för regiongruppen och besökare från partistyrelsen att närvara. 

Vid årskonferensen kommer sedvanliga årskonferensfrågor behandlas, däribland val av distriktsordförande och distriktsstyrelse och revisorer. Valberedningen har en nomineringsuppmaning med mer detaljerad information om vad som krävs de olika uppdragen. https://dalarna.vansterpartiet.se/valberedningen/

Årskonferensen ska även välja valberedning, det valet bereds av distriktsstyrelsen. Nomineringar av valberedare skickas till [email protected], märk brevet ”Nominering till valberedning”.

Alla får komma

Vänsterpartiets årskonferenser är öppna tillställningar, det är därför möjligt att komma förbi och titta in om det finns lust till det. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa kamrater från alla delar av Dalarna. Anmäl deltagande i formuläret nedan för att vi ska kunna få en aning om hur många som avser delta, ett begränsat antal kan även bli bjudna på lunch och reseersättning om de har för avsikt att delta hela dagen.

Handlingar som finns tillgängliga

Redan nu kan man ta del av distriktsstyrelsens förslag till verksamhetsplan. Fler dokument kommer publiceras ju närmare årskonferensen vi kommer.

Kopiera länk