Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Dala Pride 2016

måndag, 19 september 2016 - lördag, 24 september 2016

Vänsterpartiet har alltid varit i absolut framkant i HBTQ-kampen. Det har inte och kommer aldrig att förändras! I september arrangeras en pridevecka i Dalarna av Falu pride kulturförening och självklart kommer vi att vara där.

Arrangemanget som tidigare år varit Falu pride har nu sadlat om till Dala pride.

Nytt för i år är att de utökar festivalen med aktiviteter under hela veckan i hela Dalarna innan festivalens huvudsakliga dag, alltså lördagen.
På lördagen den 24 september går prideparaden av stapeln.

Vänsterpartiet kommer självklart att ha en egen sektion i paraden och alla är välkomna att gå, dansa och glittra med oss.

Samling sker från klockan 10.00 i parken Kung Gustafs torg i Falun (Gatukorsningen mellan Slaggatan och Kung Gustafs torg). Avgång därifrån sker klockan 12.00.

 

En arbetsgrupp kommer att sättas ihop för kringarrangemang och planering av bokbord. Är du intresserad av att ingå i den? Hör av dig så snart som möjligt till [email protected]

 

Vi kommer under lördagen att ha bokbord på kulturhuset Tio14 i Falun.

Om du är intresserad av att bemanna bokbordet någon timme, anmäl intresse till [email protected] så skickas det senare vidare till den nyskapade arbetsgruppen.

 

Om er partiförening har något arrangemang i samband med Dala pride vill vi gärna ta del av information kring detta, så att vi kan sprida det till övriga i länet. Skicka in detta till [email protected],se.

Detaljer

Börjar:
måndag, 19 september 2016
Slutar:
lördag, 24 september 2016

Plats

Dalarna
Sverige + Google Map
Webbplats:
http://www.falupride.se